Game has a horrible lag..

Help center. Members helping members
Forum rules
This topic is 9 years and 5 months old. Instead of replying, please begin a new topic, or search for another related topic that may be more suitable.
User avatar
JELP
Member
Posts: 70
Joined: August 8th, 2007
Location: Las Vegas
Reputation: 0
Contact:

Postby JELP » Mon Jun 23, 2008 12:52 pm

BSRaven wrote:Run it.

Well, yeah, that's sorta obvious..
It's the Configuration Editor.
I have no idea what to do.
Mass Effect FTW :)
User avatar
BlackFate
Member
Posts: 5272
Joined: October 9th, 2006
Location: From Wales, now in Sheffield
Reputation: 0

Postby BlackFate » Tue Jun 24, 2008 4:45 am

JELP wrote:Intel® 82915G/GV/910GL Express Chipset Family

Graphics that don't seem to work, even with updated drivers-
These are on-board/built-in graphics, and FoF uses openGL which requires a certain amount of graphics acceleration to run smoothly, which many built in video cards lack, therefore not working with fof.

SiS 300/305
SiS 315
SiS 651C
SiS 741
SiS 760
SiS Mirage Graphics
SiS 661 FX/Gx Mirage
Intel 82845G
Intel 82852/82855 GM/GME Graphics Controller
Intel 82865G Graphics Controller
Intel GMA950
Intel 915GM
Intel 945GM
Intel 945GZ Express Chipset

VIA/S3G KM400/KN400
VIA/S3G Unichrome Pro IGP
S3 Graphics ProSavageDDR

If you have something like this, and have the latest graphics drivers, and it still isn't working, then the only option would be to get a graphics card.


Yours might be one of the few that work? How well did it work before? Have you changed mods or versions since it worked?

Mike.
Image
Image
Songs Finished: 82,
Metallica - Papa Roach - Disturbed - Bloodhound Gang
Now Mudkip Flavour!
User avatar
BSRaven
Member
Posts: 5393
Joined: August 29th, 2007
Location: Furiously attempting to FC Gilberto Concerto.
Reputation: 0
Contact:

Postby BSRaven » Tue Jun 24, 2008 4:56 am

That's not on the list of the unsupported cards, so it's possible...
User avatar
JELP
Member
Posts: 70
Joined: August 8th, 2007
Location: Las Vegas
Reputation: 0
Contact:

Postby JELP » Tue Jun 24, 2008 12:35 pm

It didn't work at all..
It's still the same as always.

Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests