Frequent crash when starting song

Help center. Members helping members
Forum rules
This topic is 8 years and 11 months old. Instead of replying, please begin a new topic, or search for another related topic that may be more suitable.
braddabug
Member
Posts: 4
Joined: July 29th, 2007
Reputation: 0

Postby braddabug » Tue Aug 07, 2007 7:50 pm

I get crashes about 50% of the time when starting a song, right after selecting the difficulty and the screen goes black. Every entry in the log file looks like this:

Traceback (most recent call last):
File "GameEngine.pyo", line 346, in run
File "GameEngine.pyo", line 336, in main
File "Engine.pyo", line 139, in run
File "Engine.pyo", line 130, in _runTask
File "Input.pyo", line 193, in run
File "Input.pyo", line 141, in broadcastEvent
File "Editor.pyo", line 248, in keyReleased
File "Editor.pyo", line 206, in controlReleased
KeyError: 2

The KeyError is the only thing that's different. Seems like it's always 0 - 4.
Emperor naru
User avatar
nwru
Administrator
Posts: 3507
Joined: October 14th, 2006
Location: /dev/null
Reputation: 29
Contact:

Postby nwru » Tue Aug 07, 2007 11:37 pm

Not sure, but it looks like it's having a problem with your input device. Did you change the keys per chance?
Use the Search feature first to find answers to your questions. Chances are that they have been asked before!

Forum FAQ / Frets On Fire Wiki
User avatar
MichallusTG
Member
Posts: 786
Joined: December 14th, 2006
Reputation: 0
Contact:

Postby MichallusTG » Wed Aug 08, 2007 1:48 am

1. Go go Start > Run > %appdata%
2. Rename the fretsonfire\fretsonfire.ini to fretsonfire_.ini

Maybe this works.
Image
Emperor naru
User avatar
nwru
Administrator
Posts: 3507
Joined: October 14th, 2006
Location: /dev/null
Reputation: 29
Contact:

Postby nwru » Wed Aug 08, 2007 2:07 pm

That'll probably do it. I found this similar thread: http://www.fretsonfire.net/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST;f=3;t=8721
Use the Search feature first to find answers to your questions. Chances are that they have been asked before!

Forum FAQ / Frets On Fire Wiki
braddabug
Member
Posts: 4
Joined: July 29th, 2007
Reputation: 0

Postby braddabug » Thu Aug 09, 2007 8:09 pm

That may have fixed it, but as soon as I changed my key settings (my keyboard has a gap between F4 and F5, so I don't want to use those keys) it starts crashing.
Emperor naru
User avatar
nwru
Administrator
Posts: 3507
Joined: October 14th, 2006
Location: /dev/null
Reputation: 29
Contact:

Postby nwru » Thu Aug 09, 2007 8:50 pm

What kind of keyboard is it? Try (temporarily) setting the keys to 1-5 and see if it works then.
Use the Search feature first to find answers to your questions. Chances are that they have been asked before!

Forum FAQ / Frets On Fire Wiki
braddabug
Member
Posts: 4
Joined: July 29th, 2007
Reputation: 0

Postby braddabug » Fri Aug 10, 2007 6:13 pm

1-5 is what I'm trying to use. And it's just an ordinary Logitech PS/2 keyboard. And I have the same problems when using a USB keyboard from an old Mac G4.

Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests